Tjänster

Förutom fasadmålning erbjuder vi även andra tjänster. Kontakta oss för att få veta mer eller för att beställa en offert!

Interiörmålning 

Att måla om hemma kan göra mycket stor skillnad. I vårt team har vi målare med expertkunskap kring just interiörmålning som hjälper er att få exakt den känsla ni vill ha. 

Vi kan måla allt från mindre snickeridetaljer till hela rum - från golv till tak. 

Vill ni så ger vi gärna råd kring färgval för att ni ska få en färg som fungerar bra och passar fint i rummet som ska målas. I hallen, där det kan bli mycket smuts, är det bättre med en ljus och lite blankare färg som ger rymd och är lätt att torka av. Sovrummet däremot kan må bra av en lite mörkare och mattare färg som skapar lugn och harmoni. 

Tapetsering

En läcker tapet kan göra ett helt rum, dock kan det vara svårt för en lekman att tapetsera då det kräver tålamod, precision och vana. Låt oss sköta tapetseringen hos dig så går det snabbt och smidigt. Självklart kan vi även tapetsera på kontor, hotell, restauranger och hos andra typer av företag och verksamheter.

fasadmålning Stockholm

Fönstermålning

Träfönster ska målas med ungefär sju års mellanrum. Vid regelbundet underhåll skyddar man träet vilket gör att fönsterkarmarna och fönstren får en längre livstid. Många äldre fönster är byggda i kärnvirke och kan med rätt omvårdnad hålla i hundra år.  Om ni ska måla fasaden är det ett bra tillfälle att även se över fönstren och ge dem ett nytt lager färg. Det kommer ge hela huset ett lyft. 

Takmålning

Ett tak samlar på sig mer smuts än vad man kan tro. I ett kök eller badrum räcker det inte alltid med att tvätta taket för att bli av med missfärgningar utan man kan även behöva måla om. Många tak är dessutom målade med felaktig färg vilket leder till att de flagnar och blir fula. Vi hjälper er gärna komma tillrätta med ert tak så att det blir fräscht och fint!

Trapphusmålning

De flesta trapphus utsätts för ganska hårt slitage då många vistas där. Smutsiga skor, cyklar, barnvagnar och rullatorer gör märken på trappräcken och väggar. Vi ser till att ert trapphus blir fint och välkomnande! Hos oss finns det kompetens att även ta hand om kulturhistoriskt känsliga trapphus.

Beställ offert på måleri!